« înapoi      Articol postat Vineri, 18 ian 2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA - Poarta de Vest a Romaniei pentru investitorii in energia regenerabila - 06-08/03/2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare târg pe energie regenerabilă si eficienta energetica în constructii si renovari din triunghiul de frontiera România-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a editie, intre 06-08 martie 2013, la Expo Arad International. Targul international pentru energie reprezinta, Poarta de Vest a Romaniei pentru investitori si reuneste totodata interesul a celor trei tari pentru energia regenerabila si eficienta energetica.

Conform ANRE, România are un potential de investitii in energia regenerabila de 5 miliarde de euro. In ciuda crizei financiare investitiile si capacitatile de energie regenerabila instalate continua sa creasca. In ultimii ani cel mai mare impact in sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solara. Inca din 2008, in Romania se dezvolta tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producand in acest an de 10 ori mai mult decat în 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern pâna in anul 2020, o cincime (20%) din energia consumata in Romania trebuie sa provina din surse de energie regenerabila.

Pentru a sprijini dezvoltarea pietei de energii regenerabile in Romania, REECO intentioneaza sa organizeze in paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de intalnire pentru experti din domeniul fotovoltaic in Romania, intre 6 - 8 martie 2013, la Expo Arad International. Evenimentul va crea o platforma ideala pentru expertii din sectorul fotovoltaic din Romania si din strainatate pentru schimb de experiente, pentru a intra in contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic in Romania si pentru a-si prezenta produsele si serviciile lor pe piata româneasca.

In cadrul conferintei, autoritati publice nationale si internationale, asociatii, oameni de stiinta si companii isi vor prezenta tendintele, rezultatele unor cercetari, tehnologii si inovatii din domeniul lor. PV Platform Romania va fi gazda conferintei si workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Conference - Changes & Risks. Workshopul va prezenta conditiile legale, financiare si operationale pentru energia fotovoltaica in Romania. Pe langa acest workshop sunt planificate conferinte si alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasa, hidroenergie, eficienta energetica.

Targul va asteapta si in 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solara, biomasa, hidroenergie, pompe de caldura, energie geotermala si eficienaa energetica in constructii si renovare.

Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteti vizita website-ul targului www.enreg-expo.com.

Contact si informatii:
REECO RO Expozitii S.R.L.
B-dul. Revoluției, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro
www.reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoztii, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varsovia, Polonia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. Gasiti mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Sursa: www.businesslive.ro, www.ziare.com, www.ecomagazin.ro
Fii primul care afla despre oferte speciale
si aboneaza-tela newsletterul nostru.

Domenii de interes

Casa & Birou

Gradina

Sisteme de securitate

Electronice & Electrocasnice

Auto & Moto

   Turism

   Sport

   Fashion

   Alte categorii


         img/banere/117.gif
          
          
          

         www.curs-valutar.ro

         www.best-tires.ro

         www.anvelopeiarna.com